Salli tai poista Notionin tuen käyttöoikeus

Tässä ohjeasiakirjassa

Lue, miten voit antaa tai peruuttaa käyttöoikeuden, kun tarvitset apua Notionin tuelta.

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Notionin tuki voi käyttää käyttäjätiliäsi tai työtilasi tietoja vain ongelmien vianmääritykseen tai sisällön palauttamiseen sen jälkeen, kun olet ottanut yhteyttä tukeen ja antanut käyttöoikeuden. On kaksi erillistä asetusta, jotka ohjaavat sitä, mitä Notionin tuki voi tehdä. Alta löydät ohjeet kumpaakin varten:

  • Salli Notionin käyttää työtilasi tietoja.

  • Salli Notionin tuen toimia puolestasi Notionissa.

Nämä kaksi asetusta toimivat itsenäisesti. Toisen kytkeminen päälle ei kytke toista päälle. Ongelmastasi riippuen tuki saattaa pyytää sinua kytkemään päälle jommankumman tai molemmat.

Tämä asetus koskee henkilökohtaista käyttäjätiliäsi. Sen avulla Notionin tuki voi toimia puolestasi ilmoittamiesi ongelmien vianmäärityksessä.

Kun keskustelet Notionin tuen kanssa sähköpostitse tai sovelluksen sisäisessä keskustelussa, sinua saatetaan pyytää antamaan suostumus käyttäjätilisi käyttöoikeuteen ongelmien vianmäärityksen tai palautuksen helpottamiseksi. Voit sallia käyttäjätilin käyttöoikeuden seuraavasti:

  1. Siirry sivuvalikon kohtaan Asetukset{nimesi}.

  2. Kytke kohdassa Tuki päälle Tuen käyttöoikeus.

Peruuta käyttäjätilin käyttöoikeus

Kun olet antanut käyttöoikeuden, Notionin tuki saa käyttää sisältöäsi 28 päivän ajan tai kunnes peruutat käyttöoikeuden. Tämä aikaraja näkyy sovelluksessa. Voit peruuttaa käyttäjätilin käyttöoikeuden milloin tahansa:

  1. Siirry sivuvalikon kohtaan Asetukset{nimesi}.

  2. Kytke kohdassa Tuki pois päältä Tuen käyttöoikeus.

Voit sallia tai peruuttaa tuen käyttöoikeuden Notionin mobiiliversiossa seuraavasti:

  1. Avaa Notion mobiililaitteella ja napauta •••.

  2. Napauta Asetukset.

  3. Kytke Tuen käyttöoikeus päälle tai pois päältä.

Työtilan ylläpitäjät ja omistajat voivat päättää, voiko Notion käyttää työtilaa tukea ja vianmääritystä varten. Tämä asetus on erillinen yllä mainitusta henkilökohtaisesta asetuksesta. Henkilökohtainen asetus antaa Notionin tuki mahdollisuuden toimia puolestasi. Työtila-asetus antaa Notionin tuki mahdollisuuden käyttää työtilaa ongelmien ratkaisemiseksi.

Työtilan käyttöoikeuden kytkeminen päälle ei salli Notionin tuki toimia kenenkään yksittäisen henkilön puolesta. Jos Notionin tuki tarvitsee toimia tietyn henkilön puolesta, kyseisen henkilön on myös kytkettävä käyttäjätilin käyttöoikeus päälle.

  1. Siirry sivuvalikon kohtaan AsetuksetTietoturva.

  2. Kytke Tuen käyttöoikeus päälle.

Käyttöoikeus päättyy oletusarvoisesti 28 päivän kuluttua. Voit kytkeä sen takaisin päälle milloin tahansa.

  1. Siirry sivuvalikon kohtaan AsetuksetTietoturva.

  2. Kytke Tuen käyttöoikeus pois päältä.

Joka kerta, kun työtilan tietojen käyttöoikeus annetaan, sitä muutetaan tai se päättyy, se kirjataan lokiin.

Jos työtilasi on osa Enterprise-organisaatiota, organisaation ylläpitäjät voivat hallita tätä asetusta organisaation asetuksista. He voivat:

  • Asettaa yhden käytännön jokaiselle organisaation työtilalle.

  • Asettaa käytännön jokaiselle työtilalle yksi kerrallaan.

Tämän asetuksen hallinta:

  1. Valitse organisaatiosi nimi sivuvalikosta ja valitse sitten Hallitse organisaatiota.

  2. Valitse organisaation asetuksista Suojaus.

  3. Etsi ja valitse Työtilan Notionin tuen käyttöoikeuden suostumus.

  4. Valitse asetus koko organisaatiolle tai valitse asetus jokaiselle luettelossa olevalle työtilalle.

Jokainen työtila voidaan asettaa joko:

  • Käytössä: Notionin tuki voi käyttää kyseisen työtilan tietoja. Työtila ei voi kytkeä tätä pois päältä.

  • Ei käytössä: Notionin tuki ei voi käyttää kyseisen työtilan tietoja. Työtila ei voi kytkeä tätä päälle.

Organisaation valinta on aina ensisijainen. Jos organisaation asetuksena on Käytössä tai Ei käytössä, kyseinen valinta koskee jokaista työtilaa riippumatta siitä, miten kukin työtila on asetettu. Jos haluat antaa jokaisen työtilan päättää itse, aseta organisaation asetukseksi Työtilan hallinnoima.

Kun organisaatio kytkee asetuksen pois päältä, työtilan avattavalista lukitaan ja käyttöoikeus pysyy pois päältä. Jos organisaatio kytkee sen myöhemmin takaisin päälle, työtilan aiempi valinta palautetaan.

Organisaatiot voivat rajoittaa jäsenten mahdollisuutta ottaa käyttöön Notionin tuen käyttöoikeuden omille käyttäjätililleen Salli käyttäjien myöntää Notionin tuen käyttöoikeus käyttäjätilille -asetuksella. Vaikka tämä asetus olisi pois päältä, organisaation omistaja voi silti ottaa Notionin tuen käyttöoikeuden käyttöön tietylle henkilölle. Voit tehdä sen seuraavasti:

  1. Valitse organisaatiosi nimi sivuvalikosta ja valitse sitten Hallitse organisaatiota.

  2. Valitse organisaation asetuksista Ihmiset-välilehti.

  3. Etsi ja valitse Hallitse jäseniä.

  4. Etsi ja valitse henkilö, joka tarvitsee apua Notionin tuelta.

  5. Valitse Yleiset-välilehdellä Salli Notionin tuen käyttöoikeus -pudotusvalikosta, jotta voit ottaa Notionin tuen käyttöoikeus käyttöön hänen käyttäjätilillään.

Kuten kaikki tuen käyttöoikeudet, tämä sallii Notionin tuki auttaa vain kyseisen henkilön raportoimissa ongelmissa, ja se voidaan ottaa pois päältä milloin tahansa.


Usein kysytyt kysymykset

Jos tämä asetus on päällä, mitä Notion voi tehdä?

Tämä asetus antaa Notionin tuen käyttöoikeuden työtilasi tietoihin auttaakseen sinua, esimerkiksi sivujen korjaamisessa tai pyytämäsi sisällön palauttamisessa. Notion ei tarkastele tai muuta mitään ilman lupaasi. Ennen kuin Notionin tuki tarkastelee tietojasi tai suorittaa korjausta, he pyytävät sinua hyväksymään kyseisen toimenpiteen ensin.

En muista ottaneeni tätä asetusta käyttöön. Miksi se on päällä?

Tämä asetus oli aiemmin sidottu kunkin työtilan omistajan henkilökohtaiseen Notionin tuen käyttöoikeuteen. Jos jokin omistaja otti Notionin tuen käyttöoikeuden käyttöön, Notionin tuki pystyi auttamaan työtilan asioissa.

Työtilan käyttöoikeus on nyt oma asetuksensa. Jos omistajalla oli jo Notionin tuen käyttöoikeus käytössä, työtilan asetus otettiin käyttöön vastaavasti samalla päättymispäivällä. Notionille ei jaettu mitään uutta. Voit ottaa sen pois päältä milloin tahansa kohdassa AsetuksetSuojaus.

Kuka voi ottaa työtilan käyttöoikeuden käyttöön?

Työtilan ylläpitäjät ja omistajat. Enterprise-organisaatioissa myös organisaation ylläpitäjät voivat hallita sitä organisaation konsolista.

Pysyykö käyttäjätilin käyttöoikeus päällä ikuisesti?

Ei. Käyttäjätilin käyttöoikeus päättyy itsestään 28 päivän kuluttua oletuksena. Voit ottaa sen takaisin käyttöön aina tarvittaessa.

Voiko organisaation omistaja ottaa tuen käyttöoikeuden käyttöön vain yhdelle henkilölle?

Kyllä. Organisaation omistaja voi ottaa tuen käyttöoikeuden käyttöön yksittäisen henkilön käyttäjätilille organisaation konsolista. Tämä toimii, vaikka jäsenet eivät voisi ottaa sitä itse käyttöön.

Jos työtilan käyttöoikeus on päällä, voiko Notion-tuki toimia myös minuna?

Ei. Työtilan käyttöoikeus ja käyttäjätilin käyttöoikeus ovat erillisiä. Kumpikin on otettava käyttöön erikseen.


Anna palautetta

Oliko tästä resurssista apua?


Powered by Fruition