Tillad eller fjern Notion supportadgang

I dette hjælpedokument

Lær hvordan du giver eller tilbagekalder adgang, når du har brug for hjælp fra Notions supportteam.

Gå til Ofte stillede spørgsmål

Notion support kan kun få adgang til din konto eller dine arbejdsområdedata for at fejlfinde et problem eller gendanne indhold, efter du har kontaktet support og givet adgang. Der er to separate indstillinger, der styrer, hvad Notion support kan gøre. Nedenfor finder du instruktioner til hver af dem:

  • Tillad Notion at få adgang til dine arbejdsområdedata.

  • Tillad Notion support at agere som dig i Notion.

Disse to indstillinger fungerer uafhængigt af hinanden. Aktivering af den ene aktiverer ikke den anden. Afhængigt af dit problem kan support bede dig om at aktivere den ene eller begge.

Denne indstilling er til din individuelle konto. Den lader Notion support agere som dig for at fejlfinde problemer, du rapporterer.

Når du chatter med Notion support via e-mail eller chat i appen, kan du blive bedt om samtykke til at få adgang til din konto for at hjælpe med fejlfinding eller gendannelse. Sådan tillader du kontoadgang:

  1. Gå til Indstillinger i sidemenuen → {dit navn}.

  2. Under Support skal du slå Supportadgang til.

Tilbagekald kontoadgang

Når du har givet adgang, har Notions support team tilladelse til at få adgang til dit indhold i 28 dage, eller indtil du tilbagekalder denne adgang. Denne tidsramme vil være synlig i appen. Sådan tilbagekalder du kontoadgang når som helst:

  1. Gå til Indstillinger i sidemenuen → {dit navn}.

  2. Under Support skal du slå Supportadgang fra.

Sådan giver eller tilbagekalder du supportadgang på Notion på mobilen:

  1. Åbn Notion på mobilen, og tryk på •••.

  2. Tryk på Indstillinger.

  3. Slå Supportadgang til eller fra.

Administratorer og ejere af arbejdsområder kan beslutte, om Notion kan få adgang til arbejdsområdet i forbindelse med support og fejlfinding. Denne indstilling er adskilt fra den personlige indstilling ovenfor. Den personlige indstilling lader Notion support agere som dig. Arbejdsområdeindstillingen lader Notion support få adgang til arbejdsområdet for at hjælpe med at løse et problem.

At slå arbejdsområdeadgang til lader ikke Notion support agere som en bestemt person. Hvis support har brug for at agere som en bestemt person, skal den person også slå kontoadgang til.

  1. Gå til Indstillinger i din sidemenu → Sikkerhed.

  2. Slå Supportadgang til.

Adgangen ophører automatisk efter 28 dage som standard. Du kan til enhver tid slå den til igen.

  1. Gå til Indstillinger i din sidemenu → Sikkerhed.

  2. Slå Supportadgang fra.

Hver gang der gives, ændres eller afsluttes adgang til arbejdsområdets data, registreres det i revisionslog.

Hvis dit arbejdsområde er en del af en Enterprise-organisation, kan organisationsadministratorer administrere denne indstilling fra dine organisationsindstillinger. De kan:

  • Angive én politik for hvert arbejdsområde i organisationen.

  • Angive politikken for hvert arbejdsområde ét ad gangen.

Sådan administrerer du denne indstilling:

  1. Vælg dit organisationsnavn i sidemenuen, og vælg derefter Administrer organisation.

  2. Vælg Sikkerhed i dine organisationsindstillinger.

  3. Find og vælg Samtykke til supportadgang for arbejdsområde.

  4. Vælg en indstilling for hele organisationen, eller vælg en indstilling for hvert arbejdsområde på listen.

Hvert arbejdsområde kan indstilles til enten:

  • Aktiveret: Notion support kan få adgang til arbejdsområdets data. Arbejdsområdet kan ikke slå dette fra.

  • Deaktiveret: Notion support kan ikke få adgang til arbejdsområdets data. Arbejdsområdet kan ikke slå dette til.

Organisationens valg kommer altid først. Hvis organisationen er indstillet til Aktiveret eller Deaktiveret, gælder det valg for hvert arbejdsområde, uanset hvordan det enkelte arbejdsområde er indstillet. Hvis du vil lade hvert arbejdsområde bestemme selv, skal du indstille organisationen til Administreret af arbejdsområde.

Når organisationen slår indstillingen fra, låses arbejdsområdets til/fra-knap, og adgangen forbliver slået fra. Hvis organisationen slår den til igen senere, gendannes arbejdsområdets tidligere valg.

Organisationer kan begrænse medlemmer fra at slå supportadgang til for deres egne konti med indstillingen Tillad brugere at give supportadgang til konti. Selv når denne indstilling er slået fra, kan en organisations ejer stadig slå supportadgang til for en specifik person. Sådan gør du:

  1. Vælg dit organisationsnavn i sidemenuen, og vælg derefter Administrer organisation.

  2. I dine organisationsindstillinger skal du vælge Personer.

  3. Find og vælg Administrer medlemmer.

  4. Find og vælg den person, der har brug for hjælp fra Notion support.

  5. På fanen Generelt skal du vælge rullemenuen Tillad supportadgang for at slå Supportadgang til for vedkommendes konto.

Som al anden supportadgang lader dette kun Notion support hjælpe med problemer, som personen har rapporteret, og den kan til enhver tid slås fra.


Ofte stillede spørgsmål

Hvis denne indstilling er slået til, hvad kan Notion så gøre?

Denne indstilling lader Notion support få adgang til dine arbejdsområdedata for at hjælpe dig, f.eks. ved at rette sider eller gendanne indhold, du har spurgt ind til. Notion vil ikke se eller ændre noget uden din tilladelse. Før support kigger på dine data eller kører en rettelse, vil de først bede dig om at godkende den specifikke handling.

Jeg kan ikke huske, at jeg har slået denne indstilling til. Hvorfor er den slået til?

Denne indstilling var tidligere knyttet til hver arbejdsområde-ejers personlige supportadgang. Hvis en ejer slog supportadgang til, kunne Notion support hjælpe med det pågældende arbejdsområde.

Arbejdsområdeadgang er nu sin egen indstilling. Hvis en ejer allerede havde slået supportadgang til, blev arbejdsområdeindstillingen slået til for at matche, med samme slutdato. Intet nyt blev delt med Notion. Du kan til enhver tid slå det fra under IndstillingerSikkerhed.

Hvem kan slå arbejdsområdeadgang til?

Arbejdsområdeadministratorer og ejere. I Enterprise-organisationer kan organisationsadministratorer også administrere det fra organisationskonsollen.

Bliver kontoadgang ved med at være slået til for evigt?

Nej. Kontoadgang ophører automatisk efter 28 dage som standard. Du kan slå den til igen, når du har brug for det.

Kan en organisations ejer slå supportadgang til for kun én person?

Ja. En organisations ejer kan slå supportadgang til for en enkelt persons konto fra organisationskonsollen. Dette fungerer, selv når medlemmer ikke selv kan slå det til.

Hvis arbejdsområdeadgang er slået til, kan Notion support så også agere som mig?

Nej. Arbejdsområdeadgang og kontoadgang er separate. Hver af dem skal slås til hver for sig.


Giv feedback

Var denne ressource nyttig?


Powered by Fruition